Moveable feast

Click to enlarge
The minimalist interior combines shiny white with dark wood.

The minimalist interior combines shiny white with dark wood.

1 of 4
Sitting high above the hustle and bustle, The Cube takes in view of the Thames, Big Ben and Houses of Parliament.

Sitting high above the hustle and bustle, The Cube takes in view of the Thames, Big Ben and Houses of Parliament.

2 of 4
The Cube.

The Cube.

3 of 4
Sitting high above the hustle and bustle, The Cube takes in view of the Thames, Big Ben and Houses of Parliament.

Sitting high above the hustle and bustle, The Cube takes in view of the Thames, Big Ben and Houses of Parliament.

4 of 4

After a gentle journey across Europe, this exclusive pop-up restaurant has arrived in London in time for the Games’ celebrations.

This shiny, angular structure looking down on London’s Southbank was designed by Italian studio Park Associati, in collaboration with Electrolux, to offer an unique dining experience to an exclusive few.

Aside from its anomalous shape, the thing that makes ‘The Cube’ so intriguing is its nomadic quality. After debuting on the Brussels skyline in April 2011, the restaurant meandered its way to Milan’s Piazza del Duomo and finally on to the UK’s capital where it will reside on the roof of the Royal Festival Hall throughout the Games’ celebrations.

In contrast to its surrounds, The Cube is bright, contemporary, almost Scandinavian in feel. A wrapped aluminium structure with hexagonal laser cut detailing and vast glass walls encloses a glossy interior space, where 18 guests at a time are dined around a rollaway table.

A terraced area and open kitchen creates an ‘at home’ feel and exposes guests to the restaurant’s hand-picked chefs - Sat Bains, Claude Bosi and Daniel Clifford and winners of ‘Ramsay’s Best Restaurant, Jonray and Peter Sanchez and Tom Kitchin.


More spaces

Great escape

Great escape

An Australian holiday home is designed to embrace nature, sustainability and lots of parties.
Hidden treasure

Hidden treasure

An extensive renovation results in an outstanding kitchen and plenty of secret design details.
Glamour Girl

Glamour Girl

A humble Auckland bungalow is transformed into a drop-dead-gorgeous family home with an elegant garden.
Communal kitchen

Communal kitchen

Staff members at Fisher & Paykel got a new perk at their jobs recently, when they moved into their new office.

Most read

Hidden treasure

Hidden treasure

An extensive renovation results in an outstanding kitchen and plenty of secret design details.
Scrub up

Scrub up

Bathroom fittings and frippery to enhance the smallest room in the house.